Tápláló kincs a bőrnek és a hajnak- a marokkói Atlasz-hegység területéről. Aranyló színű és diós, karakteres illatú közepes sűrűségű, “száraz” olaj, igen gyorsan beszívódik a bőrbe.

Egy olaj, ami aknés bőrre is jótékony hatást gyakorol, segíti a hámosodást és beállítja a bőr lipid egyensúlyát. Ugyanakkor használatával megelőzhetőek a ráncok, magas E-vitamin tartalma ellenálóvá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Bevált szakállápoló szer, kordában tartja az extra erős szőrzetet. A kozmetikai argánolaj nyers argán szemekből készül, tehát nem pirított diós az illata, hanem fűhöz hasonló, karakteres,diós, de semmiképpen sem kellemetlen.
Az ún.”triple virgin” az argán olaj létező legmagasabb színtű minősítése.

ALKALMAZÁSA: önmagában nedves bőrre vagy törölközőszáraz hajra néhány cseppet használj. Kozmetikumba 5-50%-ig.